Algemeen

EZ-ON Dental adviseert en ondersteunt tandartsen, orthodontisten en orthodontische laboratoria met digitalisering van de praktijk, zodat zij efficiënter en duurzamer kunnen werken en de zorg aan de patiënt kan worden uitgebreid
De toekomst is aan zorgketens die continu werken aan efficiëntie met behoud van kwalitatieve zorg voor de steeds kritischer wordende patiënt. Schaalvergroting, samenwerking en verdere specialisatie zijn de kernbegrippen van de jaren '20 en voeg daar, gedreven door covid-19, online en remote dienstverlening aan toe. Digitalisering van de moderne praktijk is, net als in zoveel andere bedrijfstakken, het antwoord om deze snelle veranderingen het hoofd te bieden.

EZ-ON Dental voor de tandartspraktijk

EZ-ON Ortho stelt de tandartspraktijk in staat om klassieke orthodontische behandelingen volledig digitaal vanuit de eigen praktijk aan te bieden en daarmee de zorg aan uw patiënten kwalitatief hoogstaand uit te breiden, in een voor de patiënt vertrouwde omgeving met meer comfort.

Een bijzonder mooie opportunity voor meerstoelenpraktijken die (nog) geen optimale stoelbezetting hebben en overwegen de dienstverlening uit te breiden. EZ-ON Ortho kan geheel ontzorgd worden afgenomen. U stelt een dagdeel uw lege behandelkamer ter beschikking en de EZ-ON Orthodontist met assistente(s) verzorgt het hele beugeltraject vanaf de intake, ondersteund met de nieuwste technische ontwikkelingen en uitgekiende cloud based software. Bovendien ontvangt u een vergoeding vanaf € 875,- per patiënt voor het beschikbaar stellen van uw behandelkamer.

EZ-ON OrthoWare

EZ-ON Dental voor de orthodontiepraktijk
Het uitgekiende cloud based process software pakket ‘EZ-ON Orthoware’ is een perfecte aanvulling voor orthodontisten die bedrijfsmatig zijn ingesteld en altijd op zoek zijn naar efficiency verbetering en schaalbaarheid.
Digitalisering stelt hen in staat een state-of-the-art hybride praktijk te worden waar zij patiënten in huis en op afstand met de EZ-ON Ortho tools kunnen bedienen. EZ-ON Orthoware zorgt voor meer efficiency en minder opslagruimte, aangezien fysieke gipsmodellen niet langer nodig zijn. Ook kan met de digitalisering de dagelijkse ophaal- en bezorgdienst worden omzeild, waardoor de productietijden en de CO2-voetafdruk aanzienlijk wordt verminderd.


EZ-ON Dental voor het Orthodontisch laboratorium

EZ-ON Dental assisteert laboratoria in het digitaliseren van de workflow, waardoor veel efficiënter kan worden gewerkt omdat een aantal processen (gipsen, harsen) kunnen worden overgeslagen en daardoor ook veel duurzamer kan worden gewerkt

Een volledig digitale workflow betekent dat het bestand dat van de scanner is gehaald, wordt geüpload naar de EZ-ON Orthoware, waar het wordt geïmporteerd in de ontwerpomgeving. Nadat de 3D-vormgeving en 3D modellering is voltooid, wordt het apparaat rechtstreeks naar de 3D-printer gestuurd. De volledig digitale workflow omzeilt de behoefte aan fysieke modelproductie, waardoor kosten en productietijden worden verkort.